Jeper stoltenberg står bag Think Beer og idéen og at brygge øl til folket kommer af nysgerringhed på øllet. Jeg har efterhånden brygget en del øl som håndbrygger i privaten og som formand og som underviser i Sydbyens Bryglaug.
En lille historie
Det hele startet på en campingplads hvor jeg er fastligger, en forårsdag i 2016 kom der en ny campist på pladssen, det er altid gratis underholdning når folk skal slå fortelt op, alt gik dog fint og vi kom i snak, jeg blev budt på en øl og som campist er øl en del af hyggen. “Campisten” kom med to flasker uden etiket jeg kigget og tænkte mit, men kapslen kom af flasken – det skummet nok lidt mere i forhold til den klassiske Tuborg. Jeg spurte hvad pokker er dog det vi drikker, Det er da mit helt eget øl som er brygget i gargen. Her startet mit liv så som håndbrygger.
Vores Øl
Er brygget med stor nysgerrighed på øllet, når vi vælger en bundsolid malt og humle profil til vores fundament kan man arbejde videre med smagen, her kan man lege sukkerstoffer, kryderrier, frugt osv. Dette er en uhyer sjov udvikling og kræver en del forsøg, for at opnå den ønsket smag. dette er et stort men sjovt arbejde som jeg sætter stor ære i.
Vores øl skulle gerne være en smagsoplevelse og ikke bare en helt alm. øl. Det er vigtig for os at øllet skal, skille sig ud fra andre bryggerier – Det festfyrværkeri for ganen.

Strong Ale/Dark Ale/Triple/Barley Wine

Think Beer Go Weed

60,00 kr.

Porter/Stouts/Quadrupel

Think Beer Chok Latte Shake

69,00 kr.
Vi bruger kun nødvendig cookies