Hej

Mit navn er Lars Henrik Jensen, og jeg er stifter og ejer af ØL2GO ApS.

Min interesse for specialøl/craft beer begyndte, da jeg sammen med et par kammerater fandt ud af, at man kunne købe Trappistøl på et værtshus i Horsens. Så en torsdag eftermiddag drog vi af sted til værtshuset for at smage den berømte Rochefort 10. Vi havde dog ikke kalkuleret med, at øllen har en alkoholprocent på 11,3, så vi sad i et par timer og smagte og spyttede lidt i glasset – for vi skulle jo alle køre hjem bagefter.

Siden da har jeg smagt på alverdens forskellige øl – og rejst en del efter det. Jeg åbnede ØL2GO i 2017, og noget af det, som jeg synes er sjovt, er de historier, der ofte ligger bag idéen og skabelsen af de forskellige specialøl. Derfor besøger jeg ofte de små og mellemstore bryggerier i Danmark i jagten på spændende øl og gode brygmesterhistorier om øllets tilblivelse og indhold.

Min tanke med at åbne ØL2GO som en fysisk butik var ud fra et ønske om at sælge gode øl med spændende historier – og hvis du kommer forbi butikken, kan du få begge dele. Jeg fortæller gerne, hvad jeg ved om de forskellige øl til dem, som er interesserede.

ØL2GO er mit hobbyprojekt, som jeg passer ved siden af mit almindelige arbejde. Jeg er passioneret omkring det, så jeg bruger stort set al min fritid på øl. Heldigvis har jeg stor søn og en sød kone, som gerne giver et nap med, når der er rigtig travlt.

Jeg vil blive glad, hvis du vil følge ØL2GO på Facebook eller Instagram, og taknemmelig, hvis du liker eller deler vores opslag.

ØL2GO-Logo

Logoet er tegnet af Marie K. Laursen