Small Batch Brewery har været gennem en rivende udvikling, siden starten på Hallegård i 2015 med Johnny Fagerlund og Anders Blomquist som de drivende kræfter. Visionen var, som en del af Hallegaard’s madkoncept, at også brygge sin egen øl af høj kvalitet. Ambitionerne var høje og allerede i 2016 overtog Johnny og Anders hele virksomheden og flyttede til egne lokaler på havnen i Rønne. I løbet af 2017 og 2018 voksede det lille bryggeri og udviklede knap 20 forskellige slags øl og fik rigtigt godt fodfæste hos det Bornholmske publikum. Produktionen var baseret på et minimalt bryganlæg hvor der kun kunne brygges 80 liter øl ad gangen.
I løbet af 2018 har Small Batch deltaget i en del øl-kåringer opnået meget fine placeringer. Således blev man nr 8 med Cherry Triple i kåringen af årets julebryg og nr. 6 med Back in Black i kåringen af årets ølnyhed ud af årets 1825 nye danske øl.
I slutningen af 2018 blev det gamle bryganlæg dømt for småt, et nyt blev bestilt og man udvidede samtidig ejerkredsen med endnu en Bornholmer, Philip Marker som blandt andet har været medvirkende til at øge kapitalgrundlaget og fremskaffe såvel finansiering som EU-midler. Det nye anlæg sættes i drift i 1. halvår af 2019. I starten af 2019 flyttede man til endnu større lokaler på Skansevej i Rønne. Her har bryggeriet fået plads til en smagslounge, hvor ølentusiaster og andre, der nyder de gyldne dråber, kan smage på håndværket i hyggelige omgivelser.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
Vi bruger kun nødvendig cookies