Vores arbejde hos Cloudwater starter med den hensigt at hjælpe dig med at slappe af og slappe af med de fineste kvalitets moderne øl, vi kan lave. Vi anvender al lidenskab, færdigheder, drømme og erfaring fra vores team og udnytter den aktuelle brygningsvidenskab og teknikker ud fra respekt for de ingredienser, vores leverandører arbejder hårdt på at dyrke og bearbejde og ud af vores taknemmelighed for din støtte og tillid.

Vi er dedikeret til at tilbyde dig værdi gennem dristige, præcise smag, bundløs drikkelighed, den lavest mulige præsentation uden smag og konsistens fra en øl til den næste.

Grundlagt i 2014 bryggede vi vores første øl den 14. februar 2015. I vores korte historie har vi lavet hundredvis af forskellige øl i gamle og nye stilarter, klassiske og forestillede, udviklet vores brygningsevner, finpudset vores sensoriske evalueringsteknikker og testet gæring og procesændringer i jagten på øl af stadig højere kvalitet.

Uden for vores sortiment af sæsonbetonede øl, der udvikler sig og engang, samarbejder vi med nogle af verdens bedste bryggerier, og vi producerer også moderne antagelser af klassiske stilarter. Selvom moderne øl er vores fokus, ærer vi dem, der brænder rundt omkring os, og som var banebrydende foran os med et konstant fokus på kvalitet og innovation.

Vores øl brygges og pakkes i vores bryggeri, i centrum af Manchester, af de fineste kvalitetsingredienser, vi kan købe. Vores 24hL Premier Stainless Systems bryggeri og 18 fermentor 840hL kælder giver os mulighed for at arbejde med præcision og konsistens. Vores ABE LinCan 60 dåse linje og under 5ºC kølerum giver os mulighed for at pakke og opbevare vores øl med en minimal forringelse af smag eller kvalitet.

Vi ejes og ledes uafhængigt af vores medstifter Paul Jones og forpligter os til at drive en etisk bevidst, menneske baseret virksomhed med værdier, som vi alle holder højt. Vores hensigt er at støtte og pleje mad, drikke og kreative fællesskaber i Manchester, fremvise passionen for innovation og ambitioner i nord og hjælpe Storbritannien med at føre an i at ære traditionen, samtidig med at skubbe grænser og udvikle smag gennem moderne sæsonbestemt øl.

Fremtiden for moderne britisk øl udspringer af vores indsats i dag. Du har vores ord om, at bag hver øl er arbejde med at udvikle, udvikle, uddanne og sikre branchens fremtid og dine øloplevelser når de højeste højder.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Vi bruger kun nødvendig cookies